WORK

CONTACT

INFO

NEWS

PROJECTS

NEWS

ATELIERROUTE EN OVERZICHTSEXPO 'S-HERTOGENBOSCH

U bent welkom in mijn atelier in Noorderkunstlicht aan de 5e Rompert 35 in Den Bosch op 22 en 23 september 2018 van 11.00- 18.00 uur. Er is ook een overzichtsexpositie van alle deelnemende kunstenaars van 7 tot en met 16 september bij Stok in het Kruithuis. De opening hiervan is 7 september om 20.00 uur.

www.stokpunt.nl

Metropolitan Museum | Tilburg | ‘CORONA SPECIAL (II)’ | 1 April - 31 May 2020

Abd Alkader Abd Alwahed, Martijn de Boer, Monique van den Boomen, Sjon Brands, John Dohmen, Janine Hendriks, Maria van der Heyden, Ad van Iersel, Walter Kerkhofs, Rudi Klumpkens, Carin de Kok, Ivo van Leeuwen, Jeroen de Leijer, Wijnand van Lieshout, Niels Mud, Kim Pattiruhu, Ellen Rijk, Marjolein Schalk, Ro-nalt Schrauwen, Moniek Smeets, Ine van Son, Nick J Swarth, Stephan de Weert, Tine van de Weyer en Niko de Wit | curator Herman J Russell | productie Bureau Dorith’

www.metropolitanmuseum.nl

10 mei 2020:

De eerste Nederlandse drive-in kunstexpositie vindt plaats op 10 mei 2020. Zo'n 150 kunstwerken van bijna 50 Nederlandse en Belgische kunstenaars staan naast elkaar opgesteld zodat de auto's er stapvoets langs kunnen rijden. De drive-in is ten noorden van Breda op de Oosterhoutse golfclub, goed bereikbaar vanaf de A27: afslag 17, Oosterhout Zuid. De route naar de golfclub en expositie staat vanaf de afslag aangegeven.

www.dekunstcollegas.nl/kunstbeurzen/

Februari 2021

Expositie 'In Cirkels'. Museum Jan Cunen Oss

www.museumjancunen.nl

Wij Brengen Lichtjes

Wat er gebeurd is in de tehuizen tijdens de lockdown in het voorjaar van 2020 vond ik verschrikkelijk en ik voelde me machteloos. Nu heb ik onlangs iets bedacht wat ik kan doen! En ik niet alleen, alle Bosschenaren kunnen meedoen.

Ik wil graag 1000 potjes met gekleurd zijdevloei beplakken, er een lichtje in stoppen en ze dan naar de ouderen in de tehuizen in Den Bosch brengen, zodat ze weten dat we aan ze denken.

Op de kaart staat de naam van de ontvanger, maar ook wie het lichtje speciaal voor hem/haar geplakt heeft.

Als ik genoeg lichtjes voor een tehuis heb ga ik langs om ze te brengen: tot de hal, coronaproof en dan zorgt het tehuis voor de verdere bezorging.

 

Dus als je mee wilt helpen: ga naar

https://www.youtube.com/watch?v=pQLHyr2uSdI&t=58s

500 KRONEN MARKT

Opnieuw werden de kronen van mijn project 500 kronen gebruikt, met dezelfde intentie als bij de Bosch Parade: eren en herdenken.

Op 7 augustus 2016 werd de sterfdag van Jheronimus Bosch herdacht met een mis in de Sint Jan Kathedraal en een foto van de huidige leden van het Illustre Lieve Vrouwe Broederschap, waar ook Jeroen Bosch lid van was. De foto werd genomen op de Markt in ’s-Hertogenbosch met het standbeeld van Jheronimus, zijn geboortehuis en het cijfer 500, gelegd met mijn kronen, als achtergrond.

500 KRONEN, BOSCH PARADE 2016

Voor de jaarlijkse Bosch Parade heb ik in 2016 het project 500 kronen gemaakt met ouderen uit ’s Hertogenbosch en omgeving. Om Jheronimus Bosch te eren. Allemaal individuele kronen, met creativiteit, handigheid, beperkingen, inzet en hulp van de makers vormden zij samen een kleurrijk, ontroerend geheel.

Voor meer informatie over het project 500 KRONEN klik hier

Voor meer informatie over Bosch Parade: www.boschparade.nl

PAKJE KUNST RUILBEURS/EXPOSITIE

De allereerste Pakje Kunst Ruilbeurs/expo vond plaats op 3 juni 2017 bij de 3 Mollen aan de Zuidwillemsvaart 215, ’s-Hertogenbosch. Er was de mogelijkheid om pakjes onderling te ruilen en een overzicht van alle pakjes van de huidige 38 kunstenaars. Ook was er nog 1 extra werk van de kunstenaars te zien in het gebruikelijke formaat.

www.pakjekunst.com

PAKJE KUNST OPENING

12 februari 2017 vond de opening plaats van ons Pakje Kunst project in ’s-Hertogenbosch bij boekhandel Adriaan Heinen. Hier staat de oude sigaretten-automaat waar de pakjes kunst in zitten die voor €4 blind te trekken zijn.

www.pakjekunst.com

KUNSTMARKT BERLICUM 2017

Op zondag 2 Juli. Hier wordt de serie “Ceramica 4” van de onderwaterbeesten geplaatst, in en om de vijver. Daarnaast heb ik ook een kraam.

www.kunstmarktberlicum.nl

ARTIBOSCH KUNSTMARKT 2018

Zondag 2 september op de Parade in 's-Hertogenbosch. Ik sta op kraam 69 op de Parade en ik verkoop zowel sieraden als autonome kunst. Tijd: 11.00 tot 17.00 uur.

www.artibosch.nl

EXPOSITIE VERLOREN _ HERBOREN 2018

Zondag 3 juni - zaterdag 30 juni 2018 Kruithuis 's-Hertogenbosch.

Een expositie van 7 kunstobjecten binnen het thema verloren - herboren in combinatie met uitvoeringen van Ein Deutsches Requiem van Brahms door Capella Brabant.

www.stok.nl

ZOMERSYMFONIE DORDRECHT 2018

Expositie van een aantal van mijn objecten in het Park Merwestein in Dordrecht op 6, 7 en 8 juli 2018.

www.laethbloeyer.nl

OPENING NOORDERKUNSTLICHT 'S-HERTOGENBOSCH

Opening van ons ateliercomplex op 17 juni 2018 met een expositie, diverse activiteiten en de mogelijkheid om onze ateliers te bezichtigen.

www.laethbloeyer.nl